Friday, February 04, 2011

...........................

3 Comments:

Blogger the Idiot Mouflon said...

«Δεν είναι τυχαίο ότι άρχισε να μιλά για συμμαχίες και συνεργασίες. Αναζητά συνυπεύθυνους και συνένοχους για να ξεχάσει ο κυπριακός λαός τις θέσεις τις οποίες υποστήριξε για το σχέδιο Ανάν αλλά και για να αποκρύψει την τυφλή του υποταγή στους νόμους της τάχατες ελεύθερης αγοράς οι οποίοι καθοδηγούν την ιδεολογία του»

Άντρος Κυπριανού, Γ.Γ. ΑΚΕΛ, συνέντευξη στην εφημερίδα «Χαραυγή», αναφορά στον Νίκο Αναστασιάδη.

4/2/11 07:02  
Anonymous Λεμέσια said...

Απίστευτο θράσος...Πέρασαν επτά ολόκληρα χρόνια, δεν έχουν κανένα νέο ή καλύτερο σχέδιο να παρουσιάσουν, όπως το είχαν τότε υποσχεθεί και αντί να ζητήσουν συγνώμη, προσπαθούν μέχρι και σήμερα να ενοχοποιήσουν όσους ψήφισαν το ναι, οι ίδιοι που τους στηρίζουν ακόμη.

4/2/11 11:16  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Όπως είπα του Νέου Ελληνοκύπριου στο Επανένωση 2010... εεε 2011:

Εκείνοι όμως που επερίμεναν το "τσιμέντωμα" τζιαι πιστέψαν τους όρους για βελτίωση του ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ τζιαι αποδοχή του, εκείνοι που ακόμη και μετά της μεταστροφή του Μεγάλου Σαββάτου ευελπιστούσαν ότι μπορεί να γίνει προσπάθεια για διαπραγμάτευση καλύτερου αποτελέσματος, εκείνοι που πίστεψαν τις προεκλογικές υποσχέσεις για "πρόεδρο λύσης" και δεν έδωσαν σημασία στην (κοινή για τους δύο του δεύτερου γύρου) δήλωση "τουλάχιστον να φανεί η αδιαλλαξία της άλλης πλευράς"...

... εκείνοι λοιπόν, με τούτη τη δήλωση του Άντρου τώρα μπορούν να νοιώθουν όπως ο εξαπατημένος από ένα απατεώνα που ζητά εξηγήσεις για τα χαμένα λεφτά και ο απατεώνας του ζητά περισσότερα "για να γίνει η δουλειά", του τα παίρνει και μετά... τον τσιμπά με τα δύο χέρια στις βούτσhες τζιαι λαλεί του "κοροϊδάκι, έ κοροϊδάκι"!

Του Παππού Aceraς ερώτησα τον το Γενάρη του 2010 (αν δεν σε φκάλλει απευθείας στο σχόλιο 25/01/2010 at 14:43, κάμε ξανά έντερ την διεύθυνση ή πάτα ξανά το βέλος /γκό) το εξής:

"...Πότε θα έχουμε το δικαίωμα κριτικής;

Μήπως στις επόμενες προεδρικές, όταν με συνεργασία ΔΗΣΥ -ΔΗΚΟ και πιθανό υποψήφιο πάλιν τον Κάς… το ΑΚΕΛ μας πει “μα τούτοι θα μας φέρουν πίσω το ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧ”;"

Ο κας μπορεί να μεν παίζει τωρά αλλά η στάση του Άντρου είναι ότι ακριβώς επερίμενα. Μα ποιός είμαι τελικά, η Πυθία;

Οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ...

4/2/11 17:19  

Post a Comment

<< Home