Thursday, March 19, 2009

Ευρώπ... Αφρική 2009: ΑΤΕ ΟΛΑΝ

Αθώοι !!!


  • Από iKypros.com



  • Το Κέιμενο της Δικαστικής Απόφασης από cylaw.org



  • Από Αρχείο Βίντεο 'Πολίτη'


  • Three cheers for Africa:....Hip-hip, hooray...


    ..................Hip-hip, hooray...

    ............Hip-hip, hooray...

    Labels:

    14 Comments:

    Anonymous Anonymous said...

    AKEL OLE OLE OLE OLEOOO

    DIKAIOSYNH AKEL

    19/3/09 15:42  
    Anonymous Anonymous said...

    Έχεις δίκαιο, αφού το ΑΚΕΛ συμμετείχε στην Κυβέρνηση Παπαδόπουλου επί της διακυβέρνησης της οποίας εσυνέβη το γεγονός, έγινε η απόπειρα συγκάλυψης από την αστυνομία, έγινε η συλλογή των στοιχείων και αποφασίστηκε η προσέγγιση της υπόθεσης από την Εισαγγελία, κλπ.

    Έπίσης.. έχω εγώ άδικο, ούτε Αφρικανοί δεν θα έψαχναν να αποδώσουν έτσι τις ευθύνες και μάλιστα "στο όνομα" του Νίκαρου.

    19/3/09 16:19  
    Anonymous Anonymous said...

    ego pio poly lypamai ekeino to paidaki pou fonaze skatopouttoi skatopouttoi synexos

    19/3/09 16:29  
    Anonymous Anonymous said...

    Βέβαια. Αφού ο Νόμος το λέει ξεκάθαρα. Άμα είναι ο ύποπτος δεμμένος με χειροπέδες και τον βαράς... απαγορεύτεται να βρίζει! Η δε ποινή ανάλογη...

    19/3/09 16:33  
    Anonymous Anonymous said...

    από τετοιο συστημα είτε ένοχος είτε αθωος βγεις τα ιδια σκατα εισαι με όλους τους άλλους

    19/3/09 16:49  
    Anonymous Anonymous said...

    Το σύστημα έχει ως σύστημα να προστατεύει τους κατηγορούμενους ως να ήταν εκείνοι τα θύματα. Και τα θύματα ως τους μαλάκες της υπόθεσης.

    Ετοιμάζω εκστρατεία μοναχά για πάρτη των μαλάκων της υπόθεσης.

    19/3/09 22:30  
    Blogger ttoppouzokypraios said...

    ντροπή σας αλήτες...

    20/3/09 01:03  
    Anonymous Anonymous said...

    kolokoinwnia kypriaki, ksylo praksikopimata dolofonies xrimatistiria nekra theatra kai katholou erwtas...

    eimai kyprios politis, kommati atis tis gamimenis katastasis.

    giati psifizoume akoma tta idia kommata ta idia vourla.

    kai spiti diko mou den exw... gamata

    20/3/09 15:22  
    Anonymous Anonymous said...

    Sopron ?

    20/3/09 15:25  
    Blogger Aceras Anthropophorum said...

    Για να μεν τα νεκατώννουμεν ούλλα, αυτήν την στιγμήν είναι το δικαστικόν σύστημαν που είναι στο ειδώλιον του κατηγορουμένου. Το να φακκούμεν από συνήθειαν όπως που πιθήκους πας τα κόμματα τζιαι την κυβέρνηση επειδή δεν εμάθαμεν να κάμνουμεν τίποτε άλλον, είναι σαν να κάμνουμεν το καλλύττερον δωράκιν της κάστας των ανέντζιστων κυρίων κυρίων κυρίων δισκατών (σόρρυ είμαι δυσλεξικός). Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη (!!!;) εξουσία που τα κόμματα τζιαι δεν εκλέγεται από τον λαόν. Αυτήν την στιγμήν παραπονούμενος είναι η κυβέρνηση (η αστυνομία) τζιαι κατήγορος ο γεννικός εισαγγελέας. Ο παραπονούμενος έκαμεν έφεσην για την απόφασην του ανεξάρτητου δικαστηρίου.

    Αν η κατηγορία είναι ότι η δικαιοσύνη είναι εξαρτημένη που τα κόμματα, να πούμεν που ποια τζιαι πως

    Αν είναι που την εκάστοτε κυβέρνησην να πούμεν πως

    Αν είναι ποιο σύνθετον το πράμαν, να περιγράψουμεν την περιρρέουσαν κατάστασιν που ασκεί εξουσίαν, δικαστικήν, νομοθετικήν, εκτελεστικήν (η μια θεωρητικά ανεξάρτητη που την άλλην).

    Πως είναι συνδεδεμένα τα τζάκια της Κύπρου; Τι μηχανισμούς έχουν να διά χεράκιν βοήθειας το έναν στο άλλον; Ποιος είναι ο πραγματικός δεσμός των δικαστών με την εγγληματικήν αστυνομικήν κάσταν; Είναι δεσμοί κατευθείαν ή απλά συμπάθειες (δηλαδή ιδεολογία). Είναι οι φίλοι, οι κουμπάροι, οι συγγενείς, το χρήμαν, η έπαρση τους, η ανεπάρκεια τους που τους κάμνει να αποφασίζουν έτσι; Είναι οι νόμοι που εν κακά καμωμένοι; Το σύστημαν το σύστημαν... Τι κανονισμούς λειτουργίας έχει το μαυρογέρημον;, ποια είναι τα βασικά του κύτταρα τζιαι οι βασικές του αρχές λειτουργίας; 1000 ερωτήσεις που δεν θα μπορέσουμεν να απαντήσουμεν παρακολουθώντας το τι λαλούν οι δημοσιογράφοι που αποτελούν μέρος του.

    Τι σκατά δικαιοσύνη είναι άμαν αυτός που την έχει για ύστατον καταφύγιον την θεωρεί βόθρον;

    Που εν οι 10 000 διαδηλωτές που θα απαιτήσουν να ξησταυλιστεί ο σταύλος της θέμηδος; Κατηγοράτε τα κόμματα τζιαι περιμένετε παράλληλα που τζιείνα να δράσουν. Σαν να τζιαι τζιείνα εν καλλύττερα που σας. Καρτεράτε τα κόμματα ή τες οργανώσεις να σας φωνάξουν να πάτε να φωνάξετε τζιαι μετά λαλείται ότι εν διεφθαρμένα.

    Εγώ διαδηλώνω ψηφιακά από την πολυθρόναν μου μαζί με το Αγρινόν τζιαι την Ψυχίαν!!!

    Έξω όλοι οι στρατοί, ανεξάρτητο νησί!!! Οέ Οέ Οέ!! Ένας είναι ο εχθρός ο ιμπεριαλισμός!!! Γιε γιέ γιέ. Ελλάς ελλάς σκέπασε και μας!!! Ούγκα ούγκα ούγκα!!! Δεν ξεχνώ δεν ξεχνώ!!! μπλά μπλά μπλά. ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Για είνταν που εμιλούσαμεν;

    21/3/09 10:03  
    Blogger the Idiot Mouflon said...

    Acera το σχόλιο μου για τα κόμματα είναι σαρκαστικό για τον τάχα "Νίκος Αναστασιάδη" επειδή ξέρω που τους πονεί.

    Όμως... στη συγκεκριμένη υπόθεση επειδή έγινε αναφορά στις διατάξεις του νόμου που αφορούν τον επηρεασμό από ΜΜΕ... θέλω να ξέρω ποιοι φωστήρες βουλευτές τον ετοίμασαν/μελέτησαν και ψήφισαν. Ένας τέτοιος νόμος είναι πιο λογικός σε σχέση με δικαστικά συστήματα με ενόρκους πολίτες.

    Σε συστήματα όπως το δικό μας, με δικαστές μόνο... ήδη υπάρχει η απαίτηση οι δικαστές, η εισαγγελία και η αστυνομία να ενεργούν ανεπηρέαστοι από τα ΜΜΕ.

    Επιπλέον, θα έπρεπε να ξεκαθαρίζει με συγκεκριμένους τρόπους τι μπορεί να θεωρηθεί επηρεασμός... να ορίζει διαδικασίες απαλλαγής όποιου δικαστή θεωρεί ο ίδιος ότι επηρεάστηκε, διαδικασίες εξεύρεσης ανεπηρέαστου δικαστή και -σαν τελευταία λύση μόνο -να λέει "δεν υπάρχει τρόπος να γίνει δίκαια δίκη".

    Το ίδιο πιστεύως έπρεπε να ισχύει και για εισαγγελία / αστυνομία. Άσε που αν δέχεσαι ότι μπορούν με τέτοιο τρόπο να επηρεαστούν πρέπει να έχεις και ανεξάρτητους μηχανισμούς ελέγχου δικαστ/εισαγγελ/αστυν. αλλά και τρόπο τιμωρίας ή επίπληξης.

    Επομένως, ευθύνη τον νομοθετών υάρχει. Όπως και εμάς που τους ψηφίζουμε.

    (Για να καταλάβεις, είναι σαν να νομοθετούν για "επαρκή εξαερισμό" χωρίς να βάζουν συγκεκριμένες επιστημονικες παραμέτρους και χωρίς να προβλέπουν για χρήση ειδικών για να παν' μαζί με τον αστυνομικό που θα κάνει την καταγγελία ή έστω τη χρήση πιστοποιημένου εργαλείου για μέτρηση. Μεν γελάς, πέσαν υποθέσεις έτσι ακριβώς.)

    Υπάρχει επίσης ευθύνη και στην εισαγγελία, αν δηλαδή επέλεξε την ορθότερη προσέγγιση... όπως σκιές (ίσα με δεινόσαυρου) υπάρχουν και για τα όργανα της αστυνομίας που εμπλέκονταν στη συγκέντρωση στοιχείων και άλλες διαδικασίες κατά την έρευνα φερόμενου αδικήματος από άλλους αστυνομικούς.

    Ευθύνες όμως υπάρχουν και για θέματα της χρήσης φημολογίας και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων απο συγκεκριμένα δίκτυα, για την ανοχή τέτοιων συμπεριφορών από όλους μας (π.χ. να αποδέχεσαι ή να μεν αντιδράς σε σχόλια "...ε, αν εδώκαν τζιαι κανένα πάτσον στους αλήτες τι έγινε...", κλπ.)

    Συλλογικές οι ευθύνες Ασερά μου...

    21/3/09 14:24  
    Blogger Aceras Anthropophorum said...

    Από νομικά νομίζω ότι καταλάβω λλιόττερον από πυρηνική φυσική, δηλαδή κάτι λλιόττερον από τίποτε. Αυτόν δε αλλάσσει τίποτε από την αγανάχτησην που με πνίει. Συμφωνώ ότι εν ολόκληρον σύστημαν που οδηγά σε έτσι καταστάσεις. Εθκιάβασα μιαν καλήν ανάρτησην στου καθαριστή κακομούτσουνων

    21/3/09 16:34  
    Blogger Utopia said...

    Η μαφία της δικαιοσύνης ξαναχτύπησε...πέρα στους πέρα κάμπους...αλλά και δω κοντύτερα!

    Ένοχοι όλοι εμείς,λοιπόν!
    Hip,hip,hooray...

    22/3/09 14:14  
    Anonymous Anonymous said...

    Και υβριστές της Αφρικής ... Η ανάγκη βλέπεις...

    Hip-hip, hooray...

    22/3/09 14:20  

    Post a Comment

    << Home