Friday, December 22, 2006

Άμα βλέπω TV βγάζω κέρατα και ...ουρά

Μάλισταααα….

Έγινε και ο «νούρατσος» της «Ναστάζιας»* πραγματικότητα !!!

(* χαρακτήρας στην «Κυπριακή Σειρά»... ‘Βουράτε Γειτόνοι’, αρχοντοχωριάτισσα με δόσεις ακούσιου ντανταϊσμού στο λέγειν, ουσιαστικά μια ορθή απεικόνιση της μικρο-μεσαίας αστής στην Κύπρο)

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό…

Ο καημός για νυφικό με ουρά μεγαλύτερη από αυτήν του νυφικού που φόρεσε η Λαίδη «Die-άνα»… δεν πρόκειται ποτέ πλέον να βασανίσει τις μέλλουσες νύφουλες. Ας είναι καλά
• ο Παφίτης Μόδιστρος που θα παρουσιάσει -λίαν συντόμως -το νυφικο με «νούρατσον» • 102 μέτρων παρακαλώ ...

Κρίμα όμως που δεν θα μπει και στο Βιβλίο Ρεκόρ Guinness, καθότι προηγήθηκε άλλος Μόδιστρος με ουρά …ενός χιλιομέτρου. Είδες, ο Αμερικανοβρεττανικός Δάκτυλος; Ακόμα και στο γάμο μας μπαίνει… Τέτοια είναι η μοίρα των μικρών.

Α, ρε κουφάλες… ότι ψευδαίσθηση για Αγάπη, για συντροφικότητα και για «κοινή πορεία» είχαμε… πάτε να μας την ντύσετε μαϊμούνι με φιόγκους και …ουρά.


Πως να αποφύγω τον αλκοολισμό σ' αυτή τη χώρα πλάστη μου;

Labels:

7 Comments:

Blogger Marlen said...

Αμαν εν για "κοινή πορεία" τουλάχιστον, εν καλά! Δαμέσα κινδυνεύεις να σε παντρέψουν χωρίς εσένα. ΚΑΙ μαϊμού ΚΑΙ χορεύτρια!

23/12/06 03:48  
Anonymous Anonymous said...

Επρόλαβες με στο τσάκ.
Ανακάλυψεν ο κυπραίος το Guinness book of records, είπα με το που είδα την "είδηση",τζιαι εν να κάμει ότι μαλακία του έρτει πέρκι μπεί μέσα (ή εννα τον δείξουν "στα νέα" αν μεν επρόλαβεν.Διούν τζιαι των "δημοσιογράφων" πελλάρες να γεμώννουν τα "δελτία ειδήσεων".

23/12/06 05:25  
Blogger the Idiot Mouflon said...

"Καλή χορεύτρια τουλάχιστον" λαλεί το γουρούνι μέσα μου...

23/12/06 05:25  
Anonymous Anonymous said...

Ο συγκεκριμένος τύπος 'Έχει κλάψει' ουκ ολίγες φορές για δημόσια αναγνώριση, βάζοντας καπάλι υποψηφιότητες σε κάμποσες εκλογές για τον δήμο της πόλης του. Αφού οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν (νομίζω), αποφάσισε να καταφύγει σε αυτό που κατέφυγε.

Είναι κάτι σαν τους μανιακούς δολοφόνους που μετά από λίγο καιρό, χάνουν την ψυχραιμία τους και κάνουν λάθη...

23/12/06 11:27  
Blogger the Idiot Mouflon said...

To ultra κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι που ακόμη και στις ελαφρές ειδήσεις ...πήγαν να μας πλασάρουν μια πατάτα ως "κάτι" και την επομένη έπρεπε να βγουν με "αυτοδιάψευση".

Ε, ρε γλέντιαααα...

23/12/06 18:53  
Blogger Mh Xeirotera said...

Eimaste oloi evgnomones se autes tis seires dioti kathorizun to culture mas... to yfos, tis fraseis mas, tis antidraseis mas (and lack thereof)...

Kala Xristugenna! Xronia polla

24/12/06 05:22  
Blogger the Idiot Mouflon said...

Είδατε τελικά το γινάτιν του Παφίτη; Πήρε λέει 1120 μέτρα ύφασμα.. έκοψε (λίγο), έραψε (πολύ) και τελικά... έκανε την Κύπρον μας περήφανην.

Υποκλίνομαι...

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=683114&-V=articles&-p

.(150)-ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΝΟΣ
Κωδικός άρθρου: 683114
ΠΟΛΙΤΗΣ - 25/12/2006, Σελίδα: 22

26/12/06 09:47  

Post a Comment

<< Home